Warning: Unterminated comment starting line 125 in /home/s4firi4/public_html/app/include/cont.php on line 125
Modalitati de plata magazin online - Safiria

Modalitati de plata

Modalitati efectuare plata la cumparaturi online bijuterii
 

Iti oferim posibilitatea sa alegi una din cele trei modalitati de efectuare a platii:

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

a. Numerar / ramburs, odata cu ridicarea coletului de la Curierul rapid

b. Prin transfer bancar cu ordin de plata (detalii cont bancar) - plata se va face in avans inainte de expediere colet

c. On-line cu card bancar, prin sistemul securizat de plati online furnizat de procesatorul EuPlatesc.ro 

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

a. Daca doresti sa platesti produsele comandate in sistem Ramburs (in momentul preluarii coletului de la Curierul agreat), trebuie doar sa selectezi optiunea respectiva in timpul emiterii comenzii. Dupa receptionarea comenzii tale, un reprezentant din departamentul de vanzari te va contacta telefonic pentru confirmarea acesteia si pentru a stabili detaliile referitoare la livrare.
Mentionam ca plata prin sistem Ramburs este purtatoare de taxe suplimentare, acestea putand fi vizionate in sectiunea Transport si Livrare (click aici).
 
b. In situatia in care ai optat pentru plata in avans prin Ordin de Plata in contul nostru bancar (vezi detalii), te rugam ca in momentul efectuarii platii sa specifici pe documentul bancar atat numarul, data facturii proforme, cat si numarul de comanda.
Te informam ca informatiile privind Comanda efectuata de tine, precum si Factura Proforma aferenta acestei comenzi, vor fi disponibile pe e-mail-ul tau imediat dupa trimiterea comenzii catre magazinul nostru.
Dupa efectuarea platii prin Ordin de Plata te rugam sa ne transmiti prin e-mail la adresa contact@safiria.ro o copie dupa acest document care sa contina si stampila bancii.
Livrarea comenzii prin curier se va face doar dupa confirmarea incasarii contravalorii facturii proforme in contul nostru bancar. In situatia in care plata nu va fi confirmata in termen de 7 zile calendaristice de la data trimiterii comenzii / emiterii facturii proforme, ne rezervam dreptul de a anula comanda respectiva fara o notificare prealabila trimisa catre Cumparator.
 

c. Procesatorul de plati online EuPlatesc.ro (click aici):

 • este un serviciu de plata sigur si in acelasi timp eficient si confortabil care te va ajuta sa faci cumparaturi online fara ca sa fii nevoit sa iti expui informatiile cardului de credit sau ale bancii nici unui tert, inclusiv procesatorului de plati.
 • Siguranta informatiilor tale este garantata de faptul ca acest procesator de plati nu stocheaza datele confidentiale ale cardului tau, ci le trimite criptat pe o conexiune securizata catre banca procesatoare.
 • Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectueaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic la comerciant.

 • "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului  sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

 • In plus, "3-D Secure" este un sistem de autentificare a identitatii posesorilor de carduri in mediu electronic. Procesul de autentificare a posesorului cardului se face pe baza codului de securitate cunoscut numai de posesor si se desfasoara numai pe serverele Visa sau MasterCard, dupa caz. Sistemul "3-D Secure" permite efectuarea de cumparaturi on-line cu orice card emis sub licenta Visa sau MasterCard, inclusiv cele de debit si cele electronice Maestro si Visa Electron. Sunt acceptate si cardurile virtuale emise de aceste organizatii.

 • Important de stiut ! - Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision !

 

Asadar, puteti cumpara produsele noastre on-line urmand 3 pasi:

 • Selectati produsul pe care doriti sa-l achizitionati si apasati butonul "Adauga in cos";
 • Alegeti metoda de plata convenabila specificata in campul: Doresc sa platesc situata in Pagina de Cos Cumparaturi

 • Daca veti opta pentru metoda de plata " Online cu card bancar " va fi necesar ca dupa trimiterea comenzii sa efectuati click pe optiunea Plateste online in ecranul de confirmare comanda de pe site

 • Completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.

 • Introduceti datele dumneavoastra personale. Aceste informatii sunt necesare pentru procesarea corecta si eficienta a comenzii plasate de catre dumneavoastra. Introducerea datelor personale se face utilizand o conexiune criptata SSL pe 128 biti. Informatiile personale nu sunt transferate catre alte terte parti, nici de catre Safiria, nici de catre EuPlatesc. Aveti grija sa completati formularul corect si sa indicati persoanele la care se va face facturarea si livrarea. Adresa de e-mail are importanta extrema deoarece informatiile legate de comanda si produsele comandate vor fi transmise via e-mail. O adresa de e-mail incorecta incetineste intregul proces de comanda a produsului. Mai mult de atat, Safiria si EuPlatesc nu vor putea sa va contacteze si sa va informeze asupra starii comenzii dumneavoastra. Daca adresa de livrare nu este aceeasi cu adresa de facturare, indicati acest lucru prin selectarea meniului de la sfarsitul formularului. Alegeti metoda dorita de plata si confirmati datele alegand "Pasul urmator".
 • Introduceti datele despre credit/debit card: Daca ati ales metoda de plata "Card credit/debit" este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra. Pentru platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si Mastercard/Maestro) este folosit sistemul "3-D Secure" elaborat de aceste organizatii care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic la comerciant. 
 • Daca tranzactia prin card a fost reusita, urmatorul ecran va multumeste pentru comanda pe site-ul nostru si va ofera informatiile relevante pentru comanda. Aceste informatii le veti primi de asemenea prin e-mail.

 

Politica de securitate

Cat de sigur este pentru mine sa platesc on-line?

Produsele de pe acest website sunt comercializate on-line prin intermediul serviciilor de plati on-line oferite de EuPlatesc. Riscurile asociate unei plati on-line sunt:

 • Datele personale introduse de dumneavoastra pentru completarea comenzii sa intre in posesia unor terte parti si sa fie abuziv folosite. Subliniem ca Safiria si EuPlatesc garanteaza securitatea sistemelor sale informatice. Cititi "Politica de confidentialitate EuPlatesc" si "Politica de confidentialitate Safiria" pentru mai multe informatii despre subiect.
 • Datele dumneavoastra in cazul platilor prin card bancar, numar de card, data expirarii, etc. sa intre in posesia unor terte parti si sa fie abuziv folosite. In cazul sistemului "3-D Secure" aplicat de catre EuPlatesc pentru plata cu carduri Visa sau MasterCard, nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici-un moment de timp, pe serverele noastre sau pe serverele EuPlatesc, aceastea fiind direct introduce in sistemele Visa sau MasterCard, dupa caz. In plus, in cazul in care cardul dumneavoastra a fost emis de catre o banca certificata in sistemul "3-D Secure", autorizarea tranzactiei se face doar dupa autentificarea dumneavoastra in acest sistem – introducerea unui cod/parola secreta stiuta numai de dumneavoastra, similar codului PIN la tranzactiile de la ATM. Cititi "Verified by Visa" si "SecureCode" pentru detalii complete legate de sistemul "3-D Secure".